Hvad siger vores patienter?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken. Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patientere er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

“God vejledning og instruktion ved mit seneste besøg. Dejligt at blive anerkendt for mit arbejde med at passe mine tænder.”

Patient, Herlev TANDPUNKT

Patient-udtalelse

“De er meget professionelle og de kender mig og jeg kender dem. Dejlig atmosfære og mange smil når man kommer.”

Patient, Herlev Tandpunkt

Patient-udtalelse

“Professionelle behandlere med høj faglighed og omsorgsfuldhed for patienten. Alt er i orden, derfor har jeg valgt dette sted. Henviser altid til klinikken når der er nogen der spørger om jeg kender en anbefalelsesværdig tandklinik.”

Patient, Herlev Tandpunkt

Patient-udtalelse

“Jeg har været rigtig bange for at gå til tandlægen, men den angst har personalet gjort meget for at fjerne. Jeg har lært hvordan jeg passer mine tænder - Marianne er den første tandlæge der har gjort sig den ulejlighed.”

Patient, Herlev Tandpunkt

Mød os

Vi er en flok engagerede medarbejdere, der vil gøre vores bedste for dig og dine tænder.

Mød os her

sådan finder du os

Vi bor midt i Herlev,  tæt på parkering og offentlig transport.

sE kort

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid