Skip to main content

Priser på tandbehandlinger

Kvalitet er i princippet et vidt begreb og bruges på flere niveauer. Som forbruger har man forskellige forestillinger om hvad god kvalitet er. Vi vil her kaste lys over klinikkens holdning til kvalitet.

Samme kvalitet – forskellige omgivelser og priser

Du kan købe den samme tube tandpasta i Netto, Kvickly eller Mad/Vin i Magasin. Forskellen i prisen afhænger af de omgivelser ,du køber den i. Kan du leve med papkasser, ustabil levering og en lav pris, er det det rigtige for dig. Vil du derimod have leveringssikkerhed og “en oplevelse”, når du køber din tandpasta, skal du være parat til at betale noget mere for præcis den samme vare.

Periodontitis illustration

Forskellig pris og kvalitet – men samme behandling

Anderledes er det, når du køber en plastfyldning. Her er der meget stor forskel på “indholdet i tuben”. Nogle tandlæger laver fyldninger, som holder mere end dobbelt så lang tid som andres, og gør sig umage for fuldstændigt at erstatte det tand, som mangler, både farve- og formmæssigt. Andre er tilfredse, hvis blot hullet er fyldt så nogenlunde ud og ser stort på farve og form.

Det er meget hurtigere, at lave den sidste slags og prisen er derfor ofte lavere. I det lange løb, kan den billige fyldning dog let blive dyr, fordi den ikke har så stor holdbarhed, fordi formen ikke er god. Farven er mest er spørgsmål om glæden ved at have usynlige fyldninger. Hos os lægger vi vægt på, at tandbehandlingen holder længe og laver derfor kun kvalitets fyldninger. Hvis du gerne vil have dine fyldninger skiftet hyppigt og billigt, skal du ikke vælge vores klinik.

Vores prisliste

Hos os får du altid et individuelt behandlingsforslag på de større behandlinger. Så er du med hele vejen i beslutningsprocessen og kender til omfanget af behandlingen.

Vi vægter kvalitet og holdbarhed meget højt – det betyder, at du måske oplever nogle af vores priser dyre nu og her, men på langt sigt bliver det billigere for dig – og du bevarer dine tænder længere.

Ovennævnte ydelser er eksklusiv priser på bedøvelser og/eller røntgenbilleder (medmindre andet er oplyst).

Tilskud fra sygeforsikring danmark

Er du medlem af Sygeforsikring danmark kan du få tilskud til din tandbehandling

Finansiering af din tandbehandling

Vi kan tilbyde dig finansiering af din tandbehandling