Skip to main content

Er du ny patient?

Hvis du er ny patient på klinikken, må du meget gerne ringe til os, så vi sammen kan finde en tid til dig og byde dig velkommen. Vi sætter altid lidt ekstra tid af til dit første besøg. Det giver både dig og os et optimalt overblik over dine tænders behandlingsbehov.

Dit første besøg som ny patient

Første gang du kommer hos os, beder vi dig om at møde 10 min før aftalte tid. På den måde kan vi få dine personlige oplysninger og du får mulighed for at udfylde et helbredsskema, som din tandlæge skal bruge.

Det er vigtigt, at du medbringer dit gule sundhedskort.

Med din tilladelse får vi tilsendt eventuelle røntgenbilleder og journal fra din tidligere tandlæge. Vi har kontant betaling i følge sundhedsloven, men kan tilbyde betalingsaftaler.

Du får grundig information om behandlingens omfang og et økonomisk overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Ved henvisninger sender vi efter aftale ved afsluttet behandling et jounaludskrift til henviser, med information om hvilken behandling, der er gennemført og slutresultat.

Periodontitis illustration

Tandbevaring – en vigtig opgave

Vi mener, at én af vore vigtigste opgaver som tandbehandlere er, at du bevarer dine egne tænder hele livet. Det indebærer blandt andet, at tandskader skal opdages og behandles straks – inden de udvikler sig.

God besked og overblik

Du vil opleve, at du får en grundig gennemgang af dine tænder, hver gang du besøger os. Du bliver præsenteret for den optimale behandlingsplan nu og på sigt. Vi lægger stor vægt på at uddanne dig, til at passe bedst muligt på din mund og dermed dit almene helbred.

Dette er en forudsætning for, at dine tænder kan bevares. I længden vil det også betyde besparelser på dine tandbehandlingsudgifter.