Skip to main content

Kæbekirurgi

Vores specialtandlæge i kæbekirurgi udfører avanceret kirurgi i høj kvalitet.

Specialtandlægen i kæbekirurgi

Vi tilbyder flere forskellige kirurgiske behandlinger. Det drejer sig bl.a. om:

  • Implantater
  • Sinusløft
  • Knogleopbygning
  • Komplicerede visdomtandsfjernelse
  • Rodresektion
  • Nervetransposition ved lav underkæbehøjde og behov for implantater.

Kontakt os gerne for yderligere information.

Periodontitis illustration

Fakta om kirurgi

Din henvisning

Når vi har modtaget en henvisning fra din tandlæge, vil det i mange tilfælde være afgjort hvilken type operation og omfanget af denne, det er nødvendigt at foretage for at afhjælpe dit problem, hvad enten det er fjernelse af en tand, implantatindsættelse, infektion, cyste eller mindre lidelser i kæben.

Det er ikke nødvendigt at blive voldsomt nervøs, da de fleste indgreb, vi foretager, er rutinemæssige for en specialtandlæge og de fleste indgreb er overstået inden for 20-60 min.

Når du møder os på klinikken

Du bliver modtaget af en klinikassistent, når du bliver kaldt ind på klinikken. Klinikassistenten vil give dig en kort information om det forestående kirurgiske indgreb og vil evt. tage de nødvendige supplerende røntgenbilleder.

Specialtandlægen vil give dig information før operationen

Når de nødvendige røntgenundersøgelser er foretaget, og du har fundet dig til rette på klinikken, lægger specialtandlægen en lokalbedøvelse og vi gør klar til behandlingen. Efter behandlingen vil du få information om, hvordan du skal forholde dig de næste par dage, for at give dig et så godt forløb som muligt.