Slut med at skære tænder og søvnløshed

Vi kan hjælpe dig af med spændingshovedpine og slidskader på dine tænder. Optil 10 % af befolkningen skærer tænder i så stort et omfang, at det kan give tandskader, ondt i kæberne, hovedpine eller nakkesmerter.

Tænderskæren kan afhjælpes med GrindCare

Hidtil har den gængse metode været en bideskinne til overkæben til at afhjælpe tænderskæren - bruksisme. En bideskinne kan på ingen måde behandle hvis du skære tænder – kun nedsætte risikoen for tandskader.

 

Vi kan hjælpe dig

GrindCare er en dansk opfindelse, som i flere videnskabelige undersøgelser har vist, at den kan halvere patienternes natlige muskelsmerter og nedsat slid på tænderne og en forbedret søvnkvalitet. En almindelig bideskinne virker som en tandbeskytter, men nedsætter ikke patientens tænderskæren. De meget små bideskinner har vist sig at give ubehagelige bivirkninger og forsat brug af disse frarådes nu.

Der foregår intensiv forskning flere steder i verden for at forklare hvorfor GrindCare, ud over at nedsætte frekvensen og kraften på tænderskæren, også forbedre søvnkvaliteten.

 

Friskere om morgen med GrindCare

Mange patienter oplever at vågne langt mere frsike end før og uden de sædvanlige symptomer oven på natlig tænderskæren.

GrindCare vil også kunne forhindre vågen bruksisme (tænderskæren), som rammer op til 20% af befolkningen. Undersøgelserne af denne funktion er endnu ikke afsluttede, men det er sikkert af den også kan afhjælpe symptomer på dette. Det er muligt at leje GrindCare i en indtroduktionsperiode på 4 uger.

 

Vi hjælpe også nye patienter

Er du ikke patient hos os i forvejen, så ring og bestil en tid. Vi kan hjælpe dig, uden at du behøver at forlade din egen tandlæg.

Fortæl os om dine gener, og så aftaler vi en tid sammen.

Andre behandlinger

Priser

Hvad koster en behandlinger hos tandlægen?
Se vores priser på de faste og frie ydelser. 

Læs mere

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlæge, så book din tid her.

Bestil tid