Velkommen hos Herlev Tandpunkt -
din tandlæge centralt beliggende i Herlev

Herlev Tandpunkt er en klinik udover det sædvanlige. Vi er kendt for at være et sted med rigtig god atmosfære og godt humør, samtidig med, at vores faglighed er helt i top.

Vores vigtigste opgave

Forebyggelse af tandsygdomme er tandlægens vigtigste opgave, og derfor gør vi meget ud af de regelmæssige undersøgelser.

Ved regelmæssige undersøgelser kan vi nemlig finde de tidligste tegn på, at noget er ved at gå galt, og på den måde kan vi forebygge at det udvikler sig til egentlig sygdom.

Vi tilbyder behandlinger på højt niveau inden for bl.a. rodbehandlinger, plastgenopbygninger, periodontitisbehandling og tandregulering.

...og så er vi kendte for at være super gode til at lægge en smertefri bedøvelse.

Vi er tæt på dig

Herlev Tandpunkt ligger centralt i Herlev og er let tilgængeligt.

Kommer du i bil, kan du parkere gratis i 2 timer bag ved klinikken og i båsene på sidevejen skråt overfor. Husk at stille p-skiven. Skal du til en behandling der er længere end 2 timer, får du udleveret et parkeringskort på klinikken.

Inden for få minutters gåafstand fra klinikken finder du flere buslinjer på Frederikssundvej og Ringvejen. Herlev station ligger tæt ved klinikken og her finder du S-togs linje C og H.

Kommer du fra f.eks. Ballerup, Glostrup, Husum eller Skovlunde kan du nemt komme til tandlæge eller tandplejer i Herlev.

 

Tandplejer søges

Kunne du tænke dig en fuld aftalebog og tværfaglig sparring på en arbejdsplads med søde kolleger og høj faglighed?

Læs mere

Opbygning af tænder i plast

Vores helt særlige kunnen er opbygning af tænder i plast. Vi arbejder ud fra ønsket om at bevare så meget tand som overhovedet muligt.

Det kaldes "minimally invasive dentistry" og er udtryk for en biologisk tilgang til livslang bevarelse af tænderne.

Den indledende fase

Traditionel behandling er som regel en kraftig beslibning af tanden for at få plads til kronen. Vi rengører alene tanden meget grundigt og er eksisterende fyldninger gode, bliver de også bevaret. Det kan sammenlignes med når man skal male paneler, så skal der renses med sandpapir og bagefter med grundrens.

Vi bruger sandblæsning og en særlig binder, inden vi begynder at bygge op i en speciel velegnet plast, som er både holdbar og smuk.

Se eksempler her

Det næste skridt

Drejer det sig om at tænderne er slidt generelt, laves en 3-dimensionel vurdering af hvordan den nye højde og de nye tyggeflader skal udformes, så det falder naturligt ind. Der laves også en skinne, så det er muligt at se og godkende hvordan smilet kommer til at se ud inden behandlingen starter. 

Behandlingen er principielt reversibel, i og med al plasten vil kunne fjernes igen uden at skade tanden.

Det vil dog tage minst lige så lang tid, som det tog at bygge det op.

ny patient

Vi tager os god tid til dig. Få en tid med det samme.

Jeg er ny patient

sådan finder du os

Vi bor midt i Herlev, tæt på parkering og offentlig transport.

sE kort

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid